Belichamen van systemisch werk

Belichamen van systemisch werk
Belichamen van systemisch werk

Tijdens deze 2-daagse masterclass neemt Wibe ons mee op het snijvlak van lichaams- en systemisch werk. We gaan de diepte in op het gebied van opstellingen en staan stil bij hoe je het systemisch veld kunt openen.

Wibe Veenbaas

Wibe Veenbaas

Een van de grondleggers van Phoenix opleidingen, auteur en...

  • Informatie
  • Details
  • Locatie
De kunst en kunde van de ambachtsman en -vrouw
Tijdens de 2-daagse masterclass neemt Wibe ons mee op het snijvlak van lichaams- en systemisch werk. We gaan de diepte in op het gebied van opstellingen en staan stil bij hoe je het systemisch veld kunt openen.
Belichamen als conditie in het begeleidingswerk

In het waarnemen van je bewegingen in contact met de ander wordt het lijf een diagnostisch instrument. Deze bewegingen zijn een weerslag van ervaringen in je overlevingssysteem en zijn voortdurend zichtbaar en voelbaar in het lijf. Om voor te kunnen gaan in de beweging vraagt van jou als begeleider dat je dat wat zich in jou aandient volledig kunt belichamen. Dit opent een ruimte die de ander uitnodigt zijn eigen bewegingen ten volle en zonder oordeel te onderzoeken.

Wibe werkt twee dagen met ons rondom de existentiële dimensie. Hij reikt je daarbij een instrumentarium aan en leert je ook hoe je je daarin zelf als instrument kunt leren gebruiken. Wibe is goed in staat om mensen te volgen in wat zij oproepen en van daaruit leerprocessen op te laten lichten die je in je instrument-zijn nodig hebt.

Wibe vertrekt vanuit zijn inzichten over bewegingsleren; hoe de ontmoeting zelf, de fundering van ons werk is.

Je bent van harte welkom om je ervaringen in te brengen en je te laten inspireren.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Professionals die een opleiding hebben afgerond in systemisch werk. Daarnaast zijn psychologen, therapeuten, coaches en trainers die met groepen en/of individuen op identiteitsniveau werken en bereid zijn zichzelf in te zetten als middel tot leren, welkom.

 

Details over de masterclass

Deze masterclass is incl. lunch, koffie, thee en versnaperingen.

 

Locatie

Stichting centrum t Ven 
Schoolweg 148
5916 PL Venlo
navigeer naar

 

Schoolweg 148
5916 PL Venlo

Plan route