Daders en slachtoffers

Daders en slachtoffers
Daders en slachtoffers

Tijdens deze 2-daagse masterclass neemt Elmer Hendrix ons mee in de dynamiek van slachtoffer- en daderschap. We gaan de diepte in met familieopstellingen aan de hand van dit thema.

Elmer Hendrix

Elmer Hendrix

Trainer, auteur en bovenal vakman in het systemisch opstellen...

  • Informatie
  • Details
  • Locatie
Inhoud van de masterclass

Op de eerste dag begeleidt Elmer zelf de opstellingen en geeft hierbij uitleg en ondertiteling. Daarmee geeft hij je een kijkje in de keuken van zijn ervaring en vakmanschap en ervaar je tegelijkertijd het helende effect van de opstellingen. Er is ruimte voor de deelnemers om een eigen vraag voor een opstelling in te brengen en daarmee je eigen slachtoffer- en daderschap te onderzoeken.

Op de tweede dag kunnen er opstellingen begeleid worden door de deelnemers, onder supervisie van Elmer. Je oefent om in de begeleiding onbevooroordeeld te waarnemen zonder dat dit de dader ontslaat van zijn of haar verantwoordelijkheid en het slachtoffer gevangen blijft in het slachtofferschap. Je leert erkenning te geven aan de gebeurtenis; volledig en oprecht en het aannemen van de realiteit als helend vertrekpunt.

Meer over de master – Elmer Hendrix

Je bent van harte welkom om je ervaringen in te brengen en je te laten inspireren.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De masterclass is bedoeld voor systeemopstellers die zich willen verdiepen in een systemische kijk rondom dood en opstanding. En bereid zijn om een verdiepingsslag te maken via het inbrengen van eigen vragen die gerelateerd zijn aan dit thema. Daarnaast is deze masterclass heel geschikt voor psychologen, therapeuten, trainers en personen die met groepen en/of individuen werken op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording.

 

Details over de masterclass

Deze masterclass is incl. lunch, koffie, thee en versnaperingen.

Adresgegevens locatie

Zentire
Americaanseweg 107
5964 PA Meterik
navigeer naar

Americaanseweg 107
5964 PA Meterik

Plan route