Dood en opstanding

Dood en opstanding
Dood en opstanding

Tijdens deze masterclass neemt Hilbrand ons mee naar een integratieve kijk op het thema ‘dood, rouw en leven’ en zal dit in verbinding brengen met de praktijk van het systemische werk.

Hilbrand Westra

Hilbrand Westra

Trainer, auteur en bovenal vakman in het systemisch opstellen...

  • Informatie
  • Details
  • Locatie
Wat leer je?

Tijdens de masterclass zal Hilbrand een korte inleiding geven vanuit een integratieve kijk op het onderwerp ‘ dood, rouw en leven’. Hij neemt je mee naar de diverse visies op dit vlak vanuit de klinische psychologie (Peterson, McGilchrist e.a.) de Jungiaanse dieptepsychologie en bio-energetica. Hij zal dit in verbinding brengen met de praktijk van het systemische werk en opstellingen. Vervolgens is er tijd en ruimte voor opstellingswerk rondom dit thema en om vragen te stellen die in beeld zullen worden gebracht door middel van Story in Motion of Systemisch Opstellingswerk.

Meer over Hilbrand Westra.

 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De masterclass is bedoeld voor systeemopstellers die zich willen verdiepen in een systemische kijk rondom dood, rouw en leven. En bereid zijn om een verdiepingsslag te maken via het inbrengen van eigen vragen die gerelateerd zijn aan dit thema. Daarnaast is deze masterclass heel geschikt voor psychologen, therapeuten, trainers en personen die met groepen en/of individuen werken op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording.

 

Details over de masterclass

Deze masterclass is incl. lunch, koffie, thee en versnaperingen.

 

Locatie

Stichting centrum t Ven (in een sfeervol oud nonnenklooster).
Schoolweg 148
5916 PL Venlo.
navigeer naar

Schoolweg 148
5916 PL Venlo

Plan route