Over ons

Inspiratie voeden, voelen en doorgeven.

Intenzs

Intenzs is een initiatief van May Vullings en Eddie Siebers. Intenzs is geboren uit het pure verlangen om het leven, zoals het zich aandient, met alles wat erbij hoort, intens te ervaren en te doorleven. Tevens willen wij het systemisch werk en ons eigen vakmanschap ontwikkelen en doorgeven.

  • Wie zijn wij
  • Wat kun je verwachten

Eddie Siebers

Eddie werkt meer dan 20 jaar als arbeids- en organisatiepsycholoog. Met passie begeleidt hij leiderschapsontwikkeling, coaching, training, talentmanagement, teams en veranderingsprocessen. Vanaf 2010 integreert hij ook systemisch (opstellingen)werk in zijn aanpak. Sinds 2017 geven May en Eddie samen workshops familie- en organisatieopstellingen.

Eddie zijn manier van werken wordt vaak omschreven als oprecht, duidelijk, constructief confronterend en dat hij mensen weet te raken. Voor meer info zie ook Altura HRM. 

‘ Opstellingenwerk raakt en is op een diep niveau ontmoeten’

‘Ook ben ik een trotse vader van twee kinderen die me laten merken dat ik niet ben uitgeleerd, partner, zoon, broertje, vriend en bovenal een persoon die Intensz wil leven.’

 

May Vullings

Haar grootste passie in haar werk als psychosociaal therapeut, en eerder als verpleegkundige en Zorgadviseur, is nog altijd het pure contact met de cliënt; de mens achter zijn of haar hulpvraag te ontmoeten. Haar interesse in de psychologische aspecten van ziek-zijn hebben er destijds voor gezorgd dat ze zich is gaan verdiepen in de psyche van de mens. Inmiddels is ze vanuit haar eigen praktijk (2004) Vullings Mindfulness Counsseling & Training werkzaam als psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer, ACT-therapeut en systeemopsteller.

‘ In contact met de pure mens, daar is beweging mogelijk’

‘In mijn dagelijks leven ben ik vooral partner, trotse moeder van twee dochters, dochter, zus en vriendin.’

 

INTENZS

INTENZS heeft een belofte in zich die wij graag uitdragen en waar wij onze Masterclass op selecteren en onze deelnemers op uitnodigen.

INTENZS: staat voor Krachtig, Bijzonder, Aandachtig, Diepgevoeld en Levendig.